Over Roos.

Mijn video’s dragen bij aan een mooiere wereld

Tijdens mijn studie ‘Audiovisuele Productie’ is de liefde ontstaan voor het schieten van het ‘perfecte’ beeld. Het beeld dat voor mij in het moment precies klopt. Het gevoel wat ik ervoer tijdens het filmen wilde ik zo direct mogelijk kunnen overdragen. Dit blijft in elk project mijn missie; Mensen de mooiste beleving teruggeven tijdens het zien van de beelden.

Over Roos ... Mooi mens Aanrader ten top ! Talent

Referenties

Hoe ik met mijn passie en liefde voor het vak anderen een beeld heb mogen geven.

“Roos heeft door haar inlevingsvermogen de gave om precies in beeld te brengen, zoals het in werkelijkheid voelt en beleefd wordt. Daarmee is Roos in staat vanuit haar hart een echte belevenis weer te geven. En als je dan na het zien van de video opmerkingen krijgt van leerlingen als “het raakt me” of “het ontroert me” dan wordt bevestigd dat het werk van Roos klopt en recht vanuit het hart wordt gemaakt.”

Janneke van Wees
Janneke van WeesYoga Ginneken

“Werken met Roosmarijn is elke keer weer fantastisch. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze is elke keer weer in staat om de meest bijzondere sferen te vangen en vast te leggen. Ze raakt me elke keer weer. Daarnaast is ze ook nog eens een mooi mens, haar aanwezigheid is heel prettig en iedereen voelt zich op zijn/haar gemak voor haar camera.
Aanrader ten top!”

Maaike Remmerswaal
Maaike Remmerswaal Inzicht in beweging

“Voor ons nieuwe bedrijf ‘True Nature Retreats’ wilden we graag een promotievideo laten maken, die past bij onze visie en manier van werken. Geen gelikte commercial, geen salespitch, maar een authentiek inkijkje in onze retreats met mooie, pure beelden. Roos werkt écht vanuit haar hart en wil met haar video’s bijdragen aan een mooiere wereld. Die drijfveer legt ze in het werk dat ze levert. Ze heeft met haar video voor ons iets prachtigs gecreëerd.

Wij zijn dankbaar!”

Ellen van der Valk & Jan Joost Frank
Ellen van der Valk & Jan Joost FrankTrue Nature Retreats

“I own a wellness center and teach/consult with the tools of yoga and mindfulness.. I am amazed how Roosmarijn can take a feeling from my heart and put it on film. And as hard as it is to describe, she gets what I do. What we do here at Yogasite is kind of magical sometimes on an energetic level. She understands what is important and is able to translate/capture that on film. She is very good at making whoever she is filming feeling comfortable, just like what I do in yoga. Create a safe space for people to relax and then your job is easy, magical and powerful. So for her, filming is kinda like doing/teaching yoga.”

Dorinda Farver
Dorinda FarverYogasite Breda

Let’s connect. As everything is connected anyway …