OVER ROOSMARIJN

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende bewustwordings ‘practices’, ceremonies, coaching sessies etc. mogen beleven én mogen vastleggen op film en foto. Deze wereld beweegt mij naar diepere lagen van mezelf en in contact met mijn gevoel, lichaam, welzijn; Iets wat ik iedereen gun. Ik heb geleerd dat er ontzettend veel te ontdekken valt. De begeleiding die ik hierbij heb gehad is ontzettend waardevol geweest. En nog steeds. Want, ‘het werk’ is nooit klaar’.

Tijdens mijn HBO studie ontdekte ik pas dat ik hooggevoelig en ontzettend intuïtief ben en met dat ontdekken ging er een wereld voor me open. Na mijn start met yoga en de ontmoetingen die volgde, rolde ik van de ene filmopdracht in de andere die te maken hadden met bewustwording. Intussen heb ik veel verschillende kanten van deze ‘wereld’ mogen vastleggen en ervaren.

Ik heb me naast film ook verdiept in yoga en heb de 200 uurs yoga opleiding bij Yogasite gevolgd. Ik volg nu de 500 uurs en heb de 200 uurs Aruna Yoga training in 2021 afgerond. Ik geef sinds 2018 yogales op verschillende plekken in en rond Breda.

Daarnaast vind ik het werken met energie prachtig. Ik heb de Shamanic Cranio Healing Basics I & II bij HeelSaam gevolgd om ook Shamanic Cranio Healing ontspanningssessies te kunnen faciliteren.

Of je nu op zoek bent naar iemand die jou (en jouw zielsmissie) vastlegt op film of foto óf dat je op zoek bent naar meer verbinding met jezelf door yoga of Shamanic Cranio Healing, je bent ontzettend welkom om contact op te nemen.

Ik geef ook workshops met verschillende thema’s waarbij yoga en bewustwording (self-enquiry) centraal staan. Kijk in mijn agenda voor de eerst volgende datum.

Roosmarijn

“Voor ons nieuwe bedrijf ‘True Nature Retreats’ wilden we graag een promotievideo laten maken, die past bij onze visie en manier van werken. Geen gelikte commercial, geen salespitch, maar een authentiek inkijkje in onze retreats met mooie, pure beelden. Roos werkt écht vanuit haar hart en wil met haar video’s bijdragen aan een mooiere wereld. Die drijfveer legt ze in het werk dat ze levert. Ze heeft met haar video voor ons iets prachtigs gecreëerd.

Wij zijn dankbaar!”

“Roos heeft door haar inlevingsvermogen de gave om precies in beeld te brengen, zoals het in werkelijkheid voelt en beleefd wordt. Daarmee is Roos in staat vanuit haar hart een echte belevenis weer te geven. En als je dan na het zien van de video opmerkingen krijgt van leerlingen als “het raakt me” of “het ontroert me” dan wordt bevestigd dat het werk van Roos klopt en recht vanuit het hart wordt gemaakt.”

“Werken met Roosmarijn is elke keer weer fantastisch. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze is elke keer weer in staat om de meest bijzondere sferen te vangen en vast te leggen. Ze raakt me elke keer weer. Daarnaast is ze ook nog eens een mooi mens, haar aanwezigheid is heel prettig en iedereen voelt zich op zijn/haar gemak voor haar camera.
Aanrader ten top!”

“I own a wellness center and teach/consult with the tools of yoga and mindfulness.. I am amazed how Roosmarijn can take a feeling from my heart and put it on film. And as hard as it is to describe, she gets what I do. What we do here at Yogasite is kind of magical sometimes on an energetic level. She understands what is important and is able to translate/capture that on film. She is very good at making whoever she is filming feeling comfortable, just like what I do in yoga. Create a safe space for people to relax and then your job is easy, magical and powerful. So for her, filming is kinda like doing/teaching yoga.”